Poloha je pravdepodobne najdôležitejším faktorom pri hľadaní ideálneho domova. Bývanie v meste ponúka mnoho prínosov, ktoré prespievajú k vyššiemu životnému štandardu. Toto sú najväčšie výhody bývania v meste:

  1. Spoločenský život – Nie len rodina či priatelia tvoria naše životy. Život v meste zdieľate so svojimi susedmi či len tak s niekým na ulici počas prechádzky či pitia rannej kávy v obľúbenej kaviarni. Vidiecke mestá nie sú schopné ponúknuť taký spoločenský rozruch alebo potenciál pre náhodné stretnutia ako bývanie v meste. Množstvo ľudí v meste má veľké dôsledky aj na rozmanitosť. Stretnúť môžete ľudí z rôznych pracovných prostredí či kultúr. Nielenže to povedie k bohatšiemu spoločenskému životu ale otvorí sa vám aj svet kultúrnych a podnikateľských príležitostí.   

  2. Skvelá doprava – Pokiaľ žijete v malom meste alebo na dedine, v oblasti dopravy sa musíte spoľahnúť na seba alebo na verejnú dopravu ktorá nie je až tak frekventovaná. V meste nastúpite na autobus, električku či bicykel a v cieli ste už o niekoľko minút. Ľahký prístup ku všetkým každodenným destináciám patrí medzi najdôležitejšie vlastnosti žiadaného miesta pre život.

  3. Šetrenie financií  – Blízkosť občianskej vybavenosti znamená menej času stráveného v aute. Možno stojí za úvahu zamyslieť sa či je automobil v podstate potrebný? V dnešnom svete sa dá mnoho vecí vybaviť online ako napríklad aj ťažký nákup potravín. Mnoho ľudí ktorí bývajú v meste sa zbavujú áut nakoľko vlastniť automobil nie je najlacnejšia záležitosť a tiež to neprispieva životnému prostrediu.

  4. Rodina a time management – Ranné vodenie detí do škôlky či poobedné aktivity s deťmi si vyžadujú mnoho času. Bývanie v meste umožňuje riešiť všetky povinnosti efektívnejšie. Taktiež množstvo eventov, mestských parkov, kultúrnych pamiatok ponúka rôznorodosť ako môžete využiť voľný čas. Taktiež, mesto ponúka viac možností pre športové či zábavné aktivity pre rôzne vekové kategórie.

  5. Investícia – Vlastniť nehnuteľnosť v meste je v dnešnej dobe tá najlepšia investícia do budúcnosti. Ceny nehnuteľnosti v meste sú obvykle vyššie a budú si vždy držať svoju cenu. To znamená, že ak sa rozhodnete predať svoj byt či dom, v budúcnosti ho môžete predať za oveľa vyššiu sumu za akú ste ho kúpili.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.